Fjern din profil & DMCA

Fjern din profil

Ved å være vist på norske-onlyfans.com får du gratis fans og abonnenter til din OnlyFans-konto.

norske-onlyfans.com fungerer som en søkemotor for OnlyFans på samme måte som Google gjør for andre sider. Brukere søker etter spesifikke skapere, finner din profil og går direkte til din OnlyFans-profil – uten noen kostnad for deg.

Hvis du fortsatt ønsker at vi skal ta ned din profil, vennligst send oss en e-post til hello@adultstarsindex.com, så vil vi fjerne din profil så snart som mulig.

DMCA

I overensstemmelse etterfølger norske-onlyfans.com Digital Millennium Copyright Act (Tittel 17 U.S.C. §512) og Verdensorganisasjonen for Intellektuell Eiendom (WIPO) ved å respondere på alle krav som oppstår fra brudd på intellektuell eiendomsrett og regulert under WIPO Copyright Treaty (WCT). Vi vil umiddelbart undersøke alle varsler og fjerne ethvert påstått brudd, og ta passende juridiske skritt som kreves under slike lover.

Du kan sende oss en e-post på hello@adultstarsindex.com med følgende informasjon:

  • Identifiser det opphavsrettsbeskyttede verket du hevder har blitt krenket. Hvis flere opphavsrettsbeskyttede verk har blitt krenket, kan du gi en fullstendig liste over de opphavsrettsbeskyttede verkene i dette varselet.
  • Identifiser linken eller materialet du hevder er krenkende (eller gjenstand for krenkende aktivitet) og som tilgangen skal deaktiveres til. Inkluder minst, om aktuelt, linken som vises på siden eller den eksakte plasseringen hvor slikt materiale kan bli funnet.
  • Oppgi din tilknytning til det opphavsrettsbeskyttede verket (om aktuelt), postadresse, telefonnummer og e-postadresse.
  • Inkluder begge følgende uttalelser i varselet:
    • “Jeg erklærer herved at jeg i god tro mener at den omstridte bruken av det opphavsrettsbeskyttede materialet ikke er autorisert av opphavsrettseieren, dets agent, eller loven (f.eks. som rettferdig bruk).”
    • “Jeg erklærer herved at informasjonen i dette varselet er nøyaktig og, under straff av mened, at jeg er eieren, eller autorisert til å handle på vegne av eieren, av opphavsretten eller av en eksklusiv rett under opphavsretten som angivelig er krenket.”
  • Oppgi ditt fulle juridiske navn og din elektroniske eller fysiske signatur.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle falske krav, og du godtar at hvis du har fremmet et falskt krav om opphavsrettskrenkelse hos oss, kan du bli holdt ansvarlig for alle juridiske handlinger. Derfor ber vi deg om å søke juridisk rådgivning før du rapporterer noen av de følgende kriteriene angående et krav.